facebook
CZ
CZ
Menu
O nás
Členství
Jak se připojit




Rodinný víkend s JM-Netem

zpět


Něco blíže o akci:
Už se těšíte na další rodinné odpoledne? Tentokrát si můžete vybrat mezi sobotou a nedělí.

Akce proběhne tentokrát v areálu Hotelu Globus v Praze na Roztylech v sobotu 31.8.2024 a v neděli 1.9.2024 vždy od 14 hodin (mapa zde), a to v trochu novém formátu.

Poukázky na jídlo (grilované prasátko či steaky) a pití (pivo, limo) si budou moci účastníci zasloužit splněním jednoduchých úkolů na stanovištích po okolí. Akce je určena pro členy, jejich děti a nejvýše jeden dospělý doprovod. Více dospělého doprovodu prosím nevoďte (z kapacitních důvodů si nebude možné vstup ani zaplatit). Do místa konání se lze dopravit autem, pěšky z metra Roztyly (500m), z bus zastávky Dědinova (600m) nebo skrze Kunratický les třeba na kole. Připraveni bychom měli být i na špatné počasí, pokud by mělo být ale opravdu hrozně, asi bychom po minulé zkušenosti konání zrušili.

Vyberte si jeden z termínů a přihlašujte se prosím jen ti, co se opravdu zúčastníte. Svým odhlášením na poslední chvíli nebo neúčastí byste zablokovali možnost přijít ostatním. Pokud dorazíte po částech, vybavte vstupenkou všechny.

Připravena bude spousta zábavy pro děti i dospělé. Namátkou skákací hrad, dětské hřiště, mini-disco, slackline, bubliny, malování na obličej, výtvarné dílny, sváření optických vláken či fotobudka. Kromě grilovaného prasátka, steaků, piva a lima si bude možné v přilehlé restauraci zakoupit i další jídlo i pití dle vlastního výběru. K večeru bude možnost opékat špekáčky, které si můžete donést buď vlastní nebo si je zakoupit v restauraci.

Kdo by nám chtěl pomoci s organizací, budeme rádi (hlaste se na vera.stralova@jmnet.cz).

Těšíme se!


Podmínky konání:
Vstupenka zaslaná emailem nebo stažená tady na webu pod daným termínem.


Kontaktní informace:

Přezdívka: matonka
Email: vera.stralova@jmnet.cz
Telefon: 00420774497320

Odkaz na web:

Navštivte tento link

Mapa nadcházejícího termínu:

Kdy se bude konat?

Rezervaci termínu a konkrétní informace naleznete v daném termínu:

    • Pro zobrazení termínů se vpravo nahoře přihlašte

Fotogalerie:

Další fotky naleznete zde



Diskuze (nejnovější nahoře)
Pro zobrazení diskuze se prosím vpravo nahoře přihlašte