facebook
CZ
CZ
Menu
O nás
Členství
Jak se připojit


12.5.2023 13:57 - Alex

Jedním z charakteristických znaků našeho spolku je podpora nízkopříjmových domácností, kam se řadí i ty seniorské. Přestože se na tomto našem cíli za posledních skoro 20 let nic nemění, současná ekonomická situace nás bohužel nutí nejen k výraznému šetření, ale i k zamýšlení se nad příjmovou stránkou spolku.

Celospolková Členské schůze, která se konala před pár dny, proto jednohlasně rozhodla o zvýšení členského příspěvku ze 150 korun na 200 korun měsíčně. Těchto dodatečných 50 korun pokryje vyšší náklady na energie, nájmy, práci ale i na další provoz spolku, který za těch posledních 14 let nezměněné výše příspěvku také výrazně podražil.

Členská schůze zároveň potvrdila i zažitou praxi v placení členského příspěvku před započetím měsíčního období člena. Bližší informace ke správnému datu platby členové dostanou do svých emailů.

Pokud používáte k placení členských příspěvků trvalý bankovní příkaz, upravte si prosím nyní jeho částku na 200 korun a zkontrolujte datum plateb podle tabulky z emailu. Všechny ostatní údaje, jako je variabilní symbol, poznámka k platbě a číslo účtu, zůstávají nadále nezměněny. V případě, že se vás již přiznaný snížený členský příspěvek netýká, budeme rádi za zpětný kontakt.

Pevně věříme, že tento krok našeho spolku pochopíte a že nám zachováte přízeň. V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit buď skrze email info@jmnet.cz nebo na infolince spolku 211 222 000.